• August 15, 2012

    The Pen Centre

    The redesign of The Pen Centre is environmentally and shopper friendly and it was inspired by Niagara's abundance of vineyards, parks, gardens and nature trails in St. Catharines, known as ''The Garden City''. A soft colour palette reminiscent of the region's scenery evokes a sense of serenity, reassurance and simplicity in a family-oriented environment.

    The renovation included the addition of three new skylights that have significantly improved natural light levels throughout the mall, the resurfacing of all common area floors, dramatic curved ceiling blades, cove lighting, new contemporary washrooms, a sleek guest services station reminiscent of a hotel lobby concierge desk anchors one of the main courts and a completely redesigned food court which is the crown jewel of the renovations.   

    In collaboration with: MMC International Architects

    Location: St. Catharines, ON